Tapaamo Oy

Toimin Tapaamo Oy:n yrittäjänä. Olen koulutukseltani valtiotieteiden maisteri, laillistettu sosiaalityöntekijä ja sertifioitu TRE -ohjaaja. 

Valmistun ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi syksyllä 2023.

Ihmisen hyvinvointi sekä merkityksellinen elämä ovat arvokkaita ja vaalittavia asioita. Voidaakseen hyvin ihmisen tulee saada kokemus kohdatuksi tulemisesta kehon, psyyken ja sielun tasolla.  

Ratkaisukeskeisessä lyhytterapiassa kohtaan ihmisen aidosti. Luon terapiatilanteesta  turvallisen  lämpimällä ja hyväksyvällä kohtaamisella.

Ajattelen, että menneisyyden tapahtumista ja erilaisista kokemuksista huolimatta voidaan tavoitella hyvää ja tasapainosta elämää - mitä ikinä se kenellekin tarkoittaa. 

Olen toiminut ihmissuhdetyössä noin 15 vuoden ajan, joista viimeiset kymmenen vuotta erilaisissa lastensuojelun tehtävissä. Minua kiinnostaa trauma ja sen vaikutukset tässä päivässä, arjessa. Olen hankkinut erilaista lisäkoulutusta nimenomaan traumatisoitumiseen ja siitä eheytymiseen liittyen.

Ihmisten kanssa työskennellessäni olen kohtaava, kuunteleva ja arvostava. Huumoriakaan ei pidä unohtaa. Minulla ei ole valmiita vastauksia ongelmiisi, mutta osaan auttaa sinua itseäsi löytämään ne.

Lämmöllä Tiia Silfvast, yrittäjä 

Tapaamo Oy 
Hatanpäänvaltie 4 A 5
y-tunnus: 2808887-6 
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!