Tapaamo Oy

Toimin Tapaamo Oy:n yrittäjänä. Olen koulutukseltani valtiotieteiden maisteri, laillistettu sosiaalityöntekijä, sertifioitu TRE -ohjaaja ja ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti.

Ihmisen hyvinvointi sekä merkityksellinen elämä ovat arvokkaita ja vaalittavia asioita. Voidaakseen hyvin ihmisen tulee saada kokemus kohdatuksi tulemisesta kehon, psyyken ja sielun tasolla.  

Ratkaisukeskeisessä lyhytterapiassa kohtaan ihmisen aidosti. Luon terapiatilanteesta  turvallisen  lämpimällä ja hyväksyvällä kohtaamisella.

Ajattelen, että menneisyyden tapahtumista ja erilaisista kokemuksista huolimatta voidaan tavoitella hyvää ja tasapainosta elämää - mitä ikinä se kenellekin tarkoittaa. Terapeuttina pystyn auttamaan sinua löytämään erilaisia tapoja, joilla voit helpottaa arkeasi ja elämääsi erilaisista haasteista huolimatta. 

Olen toiminut ihmissuhdetyössä noin 15 vuoden ajan, joista viimeiset kymmenen vuotta erilaisissa lastensuojelun tehtävissä. 

Ihmisten kanssa työskennellessäni olen kohtaava, kuunteleva ja arvostava. Huumoriakaan ei pidä unohtaa. Minulla ei ole valmiita vastauksia ongelmiisi, mutta osaan auttaa sinua itseäsi löytämään ne.

Lämmöllä Tiia Silfvast, yrittäjä 

Luo kotisivut ilmaiseksi!